otrdiena, 2014. gada 20. maijs

Garmtech piedāvājums.

 
Latvijā Garmtech ir viens no pirmajiem hostinga, serveru nomas, vps un citu IT pakalpojumu sniedzējiem, kas savus pakalpojumus piedāvā jau no 2001. gada. Par šiem gadiem Garm Technologies ir spējis nodrošināt kvalitatīvu interneta  lapu hostingu un iemantojis  vairāk kā 5 tūkstošu klientu uzticību, ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā un Igaunijā. Interneta vietnē Garmtech.lv ir redzams ne tikai viss piedāvājums, bet arī cenas un cita informācija, kas nepieciešama klientam, lai spētu izvēlēties sev atbilstošāko piedāvājumu. Lai izvēlētos par labu vienai vai otrai precei vai pakalpojumam, parasti par noteicošo faktoru tiek izvēlēta cena. IT pakalpojumus parasti izvēlas pēc nedaudz savādāka principa, jo lētākais ne vienmēr nozīmē atbilstošāko. Ņemot vērā to, ka mājas lapu hostings ir atšķirīgs atkarībā no interneta vietnes specifikas. Uzņēmums piedāvā arī serveru nomas pakalpojumus, VPS un citus ar mājas lapu uzturēšanu saistītus piedāvājumus.

Serveru nomas piedāvājums.

Garmtech serveru nomu piedāvā jau no uzņēmuma pirmsākumiem, kas ir meklējami 13 gadu senā pagātnē. Garmtech pakalpojumus, kas saistīti ar serveru nomu un hostingu, izmanto vairāk kā 5 tūkstoši klientu visās Baltijas valstīs. Garm Technologies piedāvā serveru nomu un serveru izvietošanas pakalpojumus, un Jums nebūs jāuztraucas par to, ka lapas darbībā varētu būt traucējumi vai tā nefunkcionētu vispār. Serveru uzstādīšanu uzņēmums piedāvā bez maksas, kas ir vilinošs piedāvājums, jo citi IT pakalpojumu sniedzēji šādu bezmaksas uzstādīšanu nepiedāvā.

Hostings.

Mājas lapu hostings tiek piedāvāts trīs dažādās pakalpojumu paketēs, kas katra sevī ietver atbilstošākos risinājumus dažādiem interneta vietņu veidiem. Tā pat kā izvēloties servera pakalpojumus, arī hostingam iesakām piedāvājumu vērtēt pēc kopējā pakalpojumu kopuma nevis cenas, jo tā ne vienmēr norāda uz piemērotāko piedāvājumu.

SSD datu nesēji.

Interneta vietņu nepārtrauktai darbības nodrošināšanai tiek izmantotas visas jaunākās tehnoloģijas, piemēram, datu glabāšana uz SSD datu nesējiem. Garm Technologies nodrošina nepārtrauktu un kvalitatīvu hostinga piedāvājumu, turklāt to aktivizējot, SSD datu nesēju piedāvājums ir ar 15 dienu izmēģināšanas periodu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru