piektdiena, 2017. gada 14. aprīlis

Kā atrast izdevīgākos aviobiļešu piedāvājumus?

Ja kaut reizi esi ceļojis ar lidmašīnu, tad noteikti zini, ka biļešu cenas mēdz krasi atšķirties – tās ietekmē ne vien aviokompāniju cenu politika, bet arī daudzi citi faktori. Taču skaidrs ir viens – plānojot ceļojumu, ikviens vēlas ietaupīt, iegādājoties lidmašīnas biļetes par iespējami izdevīgāko cenu. Taču, kā un kur atrast labākos piedāvājumus?

Salīdzini vairākas iespējas
Gluži tāpat kā tas ir ar citām lietām un pirkumiem, arī šajā gadījumā noderīga vairāku variantu salīdzināšana. Viena no iespējām ir apmeklēt interneta vietnes, kur vairāki piedāvājumi apkopoti vienuviet – tas ir ērts un ātrs veids, kā atrast izdevīgāko variantu. Taču jāņem vērā – iegādājoties biļetes caur šādiem portāliem, nereti tiek prasīta papildus maksa. Tādēļ ir vērts tomēr nepaslinkot un apmeklēt katras aviokompānijas mājaslapu atsevišķi.
Izmanto akcijas piedāvājumus
Lai arī atlaižu kuponi un īpašo piedāvājumu bukleti ne vienmēr ir mūsu uzmanības vērti, šajā gadījumā to nokļūšana mūsu rokās var palīdzēt mums ietaupīt. Ja plāno drīzumā kaut kur doties, noteikti pievērs uzmanību informācijai bukletā – iespējams, tur atradīsi to, kas Tev vajadzīgs!
Iesaisties lojalitātes programmās
Lielākās aviokompānijas piedāvā lojalitātes programmas, kas var būt lielisks atbalsts tiem, kuri ceļo regulāri. Izvēloties aviokompāniju, noteikti pievērs uzmanību arī tam, kādus papildus bonusus iegūsi, ja izlemsi kļūt par tās pastāvīgo klientu.
Biļetes pērc laicīgi
Neatkarīgi no tā, kāds ir lidojuma galamērķis un izvēlētā aviokompānija, skaidrs ir viens – jo ātrāk Tu biļetes iegādāsies, jo lētākas tās būs. Tādēļ biļešu iegādi neatliec uz pēdējo brīdi – iegādājies tās cik vien iespējams laicīgi.
Ja vēlies ceļot bez lieka satraukuma, noderēs vēl divi padomi –
  • Naudu ceļojumam sāc krāt jau laicīgi. Savlaicīgi domājot par visām ceļojuma izmaksām, nebūs jāuztraucas, ka galu galā visam nepietiks. Pārskati savus tēriņus, atver krājkontu un sāc plānot savu atvaļinājumu jau laicīgi – tas atmaksāsies!;
  • Iegādājies ceļojuma apdrošināšanu.  Lai arī sākotnēji tie var šķist kā lieki tēriņi, patiesībā ceļojumu apdrošināšana var pasargāt dažādās nepatīkamās situācijās - piemēram, kad atcelts reiss vai nozaudēta bagāža.

Lai Tev labs lidojums!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru