pirmdiena, 2017. gada 16. oktobris

Noderīgi padomi, ja meklē labāko kafijas automātu ar kapsulām

Garda kafijas tase ir lielisks veids, kā iesākt savu dienu. Ir dažādi veidi, kā iespējams pagatavot garšīgu kafiju, un ikviens var izvēlēties piemērotāko ierīci, kas varētu pagatavot gardu un smaržīgu kafiju. Par to, kādas ierīces ir pieejamas, lai varētu pagatavot labāko kafiju pasaulē – uzzināsi šajā rakstā.

Kapsulu vai espresso automāti?


Izvēloties kapsulu vai espresso kafijas automātus, tev noteikti ir nepieciešams saprast, kāda veida kafija tev pašam garšo vislabāk. Piemēram, espresso kafijas automāts spēs katru rītu tevi pamodināt ar stipru un možu kafijas tasi. Tas gan nenozīmē, ka šāda veida automāts spēj pagatavot tikai espresso kafiju. 
Nosaukums ir maldīgs, jo tas spēj pagatavot arī kapučīno, amerikano un cita veida kafiju. Ir pieejams automātiskais espresso automāts, kurš pats ieveido malto kafiju tabletē, kā arī ir pieejams pusautomātiskais pagatavošanas veids, kas ļauj pašam sajusties kā profesionālam bārmenim, jo tev būs nepieciešams iebērt un noblietēt kafijas pupiņas, lai pēc tam tās varētu ielikt kafijas automātā un pagatavot tasi garšīgas kafijas.

Stāvošu vai iebūvējamu kafijas automātu?

Ikvienam ir iespēja izvēlēties, vai tu vēlies iegādāties atsevišķi stāvošu vai iebūvējamu kafijas automātu. Iegādājoties iebūvējamu kafijas automātu, nepieciešams ņemt vērā, ka tev vajadzēs tam atbrīvot gana daudz vietas, kā arī būs jānodrošina elektrības un ūdens pieslēguma iespēju. Kafijas automāti ar kapsulām no https://220.lv/lv/sadzives-tehnika/maza-sadzives-tehnika-virtuvei/kafijas-automati lieliski iederēsies ikvienā mājā!

Kas ir kapsulu automāti?

Izvēloties kafijas automātu ar kapsulām, vienīgā atšķirība ir tā, ka kafijas pagatavošanai tiek izmantotas kapsulas. Katra kapsula satur tik daudz kafijas, cik nepieciešams, lai pagatavotu vienu kafijas krūzi. Tā darbības princips ir pavisam vienkāršs – caur kapsulu ar kafiju zem augsta spiediena iziet cauri ūdens. 
Kafijas pagatavošana ir pavisam vienkārša – tu ievieto automātā kafijas kapsulu, nospied pogu un kafijas automāts pats visu izdara tavā vietā. Šādi kafijas automāti ar kapsulām lieliski iederas gan mājās, gan arī ofisā.

Maltā kafija, kafijas pupiņas vai kafija kapsulās?

Ja kafijas automātā ir iebūvētas kafijas dzirnaviņas, tas pats samals nepieciešamo daudzumu kafijas pupiņu, kas nepieciešams konkrētā dzēriena pagatavošanai. Iegādājoties kapsulu kafijas automātu ir nepieciešams ņemt vērā arī to, ka katram kafijas automātam ir savas unikālās kafijas kapsulas, kas nozīmē, ka vienas un tās pašas kapsulas neder dažādiem automātiem. Katram kafijas automātam ir nepieciešamas savas unikālās kafijas kapsulas.

Svarīgi pievērst uzmanību arī tam, cik liela ir konkrētā kafijas automāta jauda. Ja kafijas automātu izmantosi mājās vai arī birojā, tad nepieciešamā jauda ir 1000 – 1500 W. Iegādājoties piemērotāko kafijas automātu noteikti ir vērts pievērst uzmanību šiem parametriem, lai varētu iegādāties pašu piemērotāko kafijas automātu savai mājai vai birojam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru