trešdiena, 2017. gada 22. novembris

Padomi vīriešiem – kā pareizi ģērbties ziemas laikā?

Meteorologi sola, ka šī ziema varētu būt diezgan auksta, tādēļ, kungi, ir laiks ielūkoties savā garderobē, lai noskaidrotu, vai esat gatavi zemai gaisa temperatūrai. Lai ziemas laikā justos ne tikai ērti un silti, bet arī saglabātu labu stilu, esam sagatavojuši tev vairākus padomus.

Ieguldi naudu kvalitatīvā ziemas mētelī

Tas var būt gan izejamais mētelis, gan arī tāds, kuru vari vilkt visur un kombinēt ar teju jebko. Neticami universāls, kvalitatīva auduma mētelies ne tikai ļaus tev justies silti pat drēgnākajās ziemas dienās, bet arī padarīs tavu tēlu elegantāku. Turklāt tas izskatāsd lieliski gan ar džinsiem, gan uzvalku!

Kārtas ir svarīgas

Vieglākais veids, kā ģērbties gudri, kad pazeminās gaisa temperatūra, ir, izmantojot vairākas apģērba kārtas. Lai justos silti, zem uzvalka krekla vari uzvilkt plānu kokvilnas t-kreklu. Tāpat virs darba krekla un zem uzvalka žaketes vari nēsāt elegantu, adītu džemperi.

Pievieno aksesuārus

Kad vējš sāk nepatīkami saldēt ne tikai seju un ausis, bet arī plaukstas un citas ķermeņa daļas, kas nav apģērbtas, laiks pasargāt sevi ar siltu cepuri, šalli un cimdiem. Tiem nav obligāti jābūt saskaņotiem, taču klasiskās krāsas, piemēram, tumši zila, melna un pelēka, vienmēr izskatīsies labi, it īpaši, ja kombinēta ar ziemas mēteli.

Bleizeris ir lieliska alternatīva

Atsevišķos gadījumos tev var būt nepieciešams uzvilkt ko vieglāku par ziemas mēteli, un tad lieti noderētu vilnas bleizeris. Tas saskan gan ar džinsiem, gan auduma biksēm. Tas ir silts un stilīgs, un zem tā vari vilkt džemperi un kreklu ar šalli, cimdiem un cepuri.

Lai kājas vienmēr būtu siltas

Arī tu noteikti esi dzirdējis šo teicienu, vai ne? Jā, patiesi, ziemā ir svarīgi nēsāt apavus, kas ļauj kājām palikt siltām, taču tev ir arī jācenšas domāt par stilu. Vīriešu apavi ziemai ir daudzveidīgi – zābaki, puszābaki no ādas un citiem materiāliem (tos iegādāties var šeit: https://220.lv/lv/apgerbi_apavi_aksesuari/viriesu_apavi). Izvēlies tādus, kas izskatās vienlīdz labi gan ar džinsiem, gan arī bleizeri, radot ikdienišķu, bet tajā pašā laikā elegantu tēlu.
Kur meklēt vīriešu apavus? Ieskaties interneta veikalā www.220.lv – daudzveidīgs piedāvājums, augsta kvalitāte un lieliskas cenas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru