otrdiena, 2018. gada 13. marts

Virtuves dizaina tendences 2018. gadā


Vai tu šogad plāno remontēt savu virtuvi? Līdzīgi kā daudzi saimnieki, arī to droši vien vēlies kaut ko jaunu un modernu vai, iespējams, ko pavisam vienkāršu, taču mājīgu. Lai arī kādu variantu tu gribētu redzēt savā virtuvē, tam ir jāatbilst tavam dzīvesveidam un vēlmēm. Taču, ja meklē iedvesmu stilīgam virtuves iekārtojumam, piedāvājam tev šī gada karstākās tendences!

Neitrāli materiāli un zelta akcenti

Ja vēlies radīt bohēmisku atmosfēru savā virtuvē (šobrīd ļoti iecienīta), izvēlēties krāsu salikumus nebūs grūti. Atliek tikai kombinēt zelta akcentus ar brūniem un dabiskiem materiāliem. Tici man, virtuve uzreiz izskatīsies daudz pievilcīgāka un omulīgāka!

Dinamiskas krāsas

Lai arī šo uzdevumu, iespējams būs nedaudz grūtāk īstenot, tomēr ir tā vērts mēģināt. Spilgtas krāsas nekad neizies no modes, un radīs sajūtu, ka tava virtuve ir iekārtota pēc jaunākajiem dizaina trendiem, neatkarīgi no tā, vai ir 1999., 2018. vai 2050. gads. Taču ņem vērā, ka šādas krāsas (spilgti zila, zaļa utt.) labāk izskatīsies plašākā telpā.

Plaša virtuves lete telpas vidū ar daudziem plauktiem

Virtuves lete/darbvirsma, kas atrodas telpas vidū, mūsdienās ir viens no ieteikumiem, kuru iesaka ievērot, ja vēlies savu virtuvi iekārtot stilīgi un mūsdienīgi. Taču, papildus tam, šādam dizainam ir vairākas citas priekšrocības, piemēram, multifunkcionalitāte, kā arī vietas ietaupīšana. Šādu leti var izmantot ne tikai ēdiena gatavošanai, bet arī maltītes baudīšanai. Turklāt, papildinot to ar plauktiem visās pusēs, tu iegūsti plašu vietu, kur salikt dažādus traukus, produktus utt.

Atvērtie plaukti

Ikvienā funkcionālā virtuvē īpaša loma ir plauktiem. Taču, ja telpa ir neliela, nākas krietni palauzīt galvu, lai saprastu, kā visu sakārtot un izvietot. Atvērtie plaukti ir lieliska opcija, jo tos var ne tikai novietot uz grīdas, bet arī piekārt pie sienas, ietaupot vietu. Turklāt to dizains padara virtuves telpu brīvāku, un disciplinē tevi, jo tu, gribot vai negribot, biežāk centīsies plauktos uzturēt kārtību.

Gudra virtuves tehnika

2018. gadā tavai virtuvei ir ne tikai jāizskatās lieliski, bet arī jābūt tehnoloģiski aprīkotai. Pagājuši tie laiki, kad telpu aizņēma lielas un neparocīgas iekārtas. Izvēloties plīts virsmas (uzzināt vairāk), trauku mazgājamās mašīnas, ledusskapjus un citas iekārtas, izvēlies tās, kuru funkcijas vislabāk atbilst tavam dzīvesveidam. Izmanto tehnoloģijas savā labā!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru