pirmdiena, 2019. gada 21. janvāris

Ko dāvināt māsai dzimšanas dienā?


Izvēlēties dāvanas tuviniekiem ir daudz vienkāršāk, nekā kolēģiem vai mazāk tuviem draugiem. Ar ģimenes locekļu vēlmēm un sapņiem lielākoties esam iepazinušies jau sen. Un ja arī ne visus no tiem spējam piepildīt, jo sapņi var būt dažādi, tad vismaz dažus ir iespējams (vai vismaz maksimāli tuvoties to realizācijai, uzdāvinot ko tematisku).

Viss atkarīgs no konkrētā cilvēka personības. Lai gan sievietēm dāvanas izvēlēties ir daudz vienkāršāk, nekā vīriešiem, tomēr pats galvenais dāvanas izvēlē ir vadīties pēc cilvēka personības, vēlmēm, hobijiem un kaislībām. Turklāt pēdējos gados arvien aktuālākas ir kļuvušas piedzīvojumu dāvanas. Tad, lūk, daži varianti, ko uzdāvināt māsai dzimšanas dienā:
  • Izjādes ar zirgiem atkal kļuvušas par populāru aktivitāti, tādēļ tā būtu lieliska dāvana, ja patīk dzīvnieki, zirgi un vienmēr klusībā ir bijusi vēlme, lai mājās būtu arī savs kumeļš.
  • Kursu vai meistarklases apmeklējums. Ja māsai patīk apgūt jaunas prasmes, turklāt, ja zināms, kādā sfērā (kulinārija, rotas, dabīgās kosmētikas gatavošana, iespējams, kādā citā jomā), lieliska dāvana ir šādu kursu vai meistarklases apmeklējuma sertifikāts.  
  • Koncerta vai pasākuma biļetes. Ir kļuvis ļoti moderni dāvināt pasākumu biļetes, turklāt, ja skaidri zināma māsas mīļākā grupa, teātra izrāde vai pasākums uz kuru patiešām vēlētos doties. Ņemot vērā, ka bieži vien šādas biļetes ir dārgas, šeit var padomāt par kopēju ģimenes dāvanu, sedzot lielākas izmaksas par dāvanu kopā.
  • Neparasts piedzīvojums. Dāvana “piedzīvojums vienreiz mūžā” pavisam noteikti būs neaizmirstama. Lidojums gaisa balonā, lekšana no Siguldas vagoniņa ar gumiju vai kāda cita nestandarta, adrenalīnu radoša aktivitāte. Parasti ar šādām aktivitātēm bieži neaizraujas, tāpēc tā būtu dāvana, kas nestu unikālu pieredzi un sajūtas, kuras neaizmirstos visa mūža garumā.
Dāvanu izvēle var būt dažāda, taču pirms plānojam iegādāties dāvanu svētkos saviem tuvajiem, rūpīgi padomājam, kas spētu sagādāt vislielāko prieku un sajūsmu. Šeit, protams, padomājot un pavērtējot arī savas finansiālās iespējas un risinājumus.  



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru