ceturtdiena, 2019. gada 14. februāris

Automašīnas apdrošināšana pret zādzībām.


KASKO apdrošināšanas polise noteikti ir brīvprātīga, kas būtu galvenā atšķirība no OCTA polises. Šī polise atlīdzina zaudējumus, kuri radušies ne tikai negadījuma vai arī dabas stihiju radītu bojājumu reizēs, bet arī gadījumos, ja mašīna var būt nozagta vai aplaupīta.
Šādos brīžos liela loma ir apdrošinātāja akceptēto pretaizdzīšanas iekārtu uzstādīšanai automašīnā, savādāk šis risks netiek apdrošināts kā arī nestājas spēkā.

Dažādas dabas stihijas, ugunsgrēki, jebkāda veida citādi rāditi fiziski bojājumi un, protams, ceļu satiksmes negadījumi noteikti ir tie zaudējumu rašanās varianti, ko apdrošina KASKO polise (uzzināt vairāk).
. Līzinga mašīnas pieder bankai, līdz tās tiek pilnībā izpirktas no līzinga ņēmēja puses, tādēļ KASKO ir obligāta prasība. Samērā svarīgi saprast arī to, ka KASKO segs zaudējumus arī reizēs, ja negadījumu izraisījis polises pircējs.

 Cik maksā KASKO polise? 

KASKO polises cena tiek noteikta, izvērtējot dažādus faktorus, kas ir ļoti būtiski galējās izmaksas un polises vērtības aprēķināšanā. Apdrošinātājiem var būt daudzpusīgi cenu ietekmējošo kritēriju novērtējumi, tādējādi gala cena, minimāli, bet var būt atšķirīga, ja tiek apskatīti vairāki piedāvājumi.
Par galvenajiem rādītājiem gala cenu aprēķinam kalpo auto vecums, marka un arī modelis, vērtība naudā, teritorija, kurā polise būs aktīva, termiņš uz cik ilgu laiku polise tiek pirkta, auto īpašnieka vecums un braukšanas pieredze.
 Izmaksu apmēru ietekmē arī juridiskas vai fiziskas personas statuss, kā arī pašriska apjoms. Jo pašrisks ir lielāks, jo zemāka būs kasko gala cena.

 Kas ir pašrisks?

 Pašrisks ir tā zaudējumu daļa, ko sedz nevis apdrošinātāji, bet kasko polises ņēmējs. Pašriska summu izvēlas kasko polises noformēšanas mirklī, un apdrošināšanas kompānija nosegs visus tos zaudējumus, kuri tiek novērtēti augstāk par pašriska apmēru.
Ja pašrisks ir noteikts 100 eiro, zaudējumi tiek vērtēti 300 eiro apmērā, tad apdrošināšana nosegs to zaudējuma daļu, kas ir virs pašriskā noteiktajiem 100 eiro. Ja bojājumi tiek aprēķināti mazākā apmērā, kā ir noteikts pašrisks, tos nomaksā polises turētājs.
KASKO polise noteikti ir nopērkama arī bez pašriska lieluma, bet tas būtiski sadārdzinās tās cenu. Jebkāda veida, saprātīga apmēra noteikta naudas summa noteikti ir derīga pašriskam risku segšanai.

 KASKO kalkulatori.

 Izplatītākais un ērtākais veids, kā nopirkt KASKO jauno polisi, noteikti ir internetā. POLISES kalkulatoru piedāvājumi noteikti ir ļoti daudz un e-vides meklētājs nenoliedzami nāks talkā to atrašanai.
 Ir iespējams lietot dažādus online esošos KASKO polises kalkulatorus, kuros ievadot prasīto saturu, ātri tiek aprēķināta kasko cena.
Pēc apmaksas veikšanas, sistēma automātiski polisi aizsūtīs uz kienta elektroniskā pasta adresi. Šie kalkulatori vienmēr parāda aktuālāko apdrošinātāju piedāvājumus..

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru