trešdiena, 2019. gada 20. februāris

Trimmeri dažādu teritoriju kopšanai

Augstākās kvalitātes rīki visnotaļ palīdzēs Jums pienācīgi parūpēties par savā pagalmā esošajiem krūmiem, zālienu utt. Labākie trimmeri ir atbilstoši katra cilvēka prasībām, tādēļ tiešām daudzi modeļi darbojas ar akumulatora vai vienkārši elektrības palīdzību, tādēļ zāles pļaušana ir vēl ērtāka. 

Zāles trimmeri šeit tiek lietoti visa veida darbiem - arī mazāku krūmu nogriešanai ar īpaši pielāgotu ripu. Katrā ziņā trimmeris noderēs arī liela apjoma darbiem, jo tā kopējais svars ir diezgan neliels, turpretim jauda ir pietiekami liela. Svarīgi iegaumēt to, ka dažāda veida trimmeri var droši tikt izmantoti arī privāto mājo dzīvojamās zonās, jo šo trimmeru radītais trokšņa līmenis ir visai zems, īpaši jau tādā gadījumā, ja būsiet izvēlējies kādu elektrisko trimmeri. 

  Vienkārši krūmgrieži piemājas pagalmam 

 Ainavas sakopšanai var lieliski noderēt arī krūmgrieži, taču to tehniskie parametri ļauj paveikt daudz vairāk. Ja vēlaties attīrīt teritoriju ne vien no pāraugušiem krūmiem, bet arī tieviem kokiem, Jums jāizmanto kāds no krūmgriežiem. 
Nozīmīga atšķirība ir tā, ka krūmgrieži sagatavoti ātrākai darba uzsākšanai pēc atpūtas, turklāt ar lielākiem apgriezieniem tie būs vēl efektīvāki. Jums būs viegli vadīt krūmgriezi nepieciešamajā augstumā, turklāt ar to iespējams uzmanīgi appļaut zāli ap māju, kokiem un arī citur, lai viss izskatītos lieliski. Iespējams izmēģināt arī īpaši izstrādātus krūmgriežus, kas paredzēti tikai maza diametra koku nozāģēšanai. 

  Netērējiet enerģiju, izmantojiet lapu pūtēju 

 Jebkurā gadījumā lapu pūtēji ļaus Jums atpūsties, jo ierasto darbu Jūs varēsiet pabeigt daudz ātrākā tempā. Lai varētu veikli izvairīties no lieka darba, vairākiem pūtēju modeļiem ir īpaša iesūkšanas opcija, tādēļ visas lapas acumirklī nonāk speciālā maisā. Lapu pūtējs var droši tikt izmantots dažādiem citiem darbiem, piem., ceļa malu tīrīšanai. 
Būtiski uzzināt, kāda ir konkrētā lapu pūtēja jauda, kā arī motora tips utt., lai maksimāli pielāgotos visām Jūsu prasībām. Iespējams izraudzīties jebkuru mugursomas tipa pūtēju ilgstošam darbam vai arī tikai tādu, ko var pārnēsāt rokās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru