trešdiena, 2017. gada 15. februāris

Lego konstruktori – rotaļlietas, kas neapnīk

Ja runājam par rotaļāšanos, tad ne viens vien tētis vai mamma ir satraukts par to, kā lai savai atvasei izvēlas tādas rotaļlietas, kas ne tikai ļautu mazajam jautri pavadīt laiku, bet arī attīstītu viņa domāšanu. Tā vietā, lai bērns sēdētu pie datora vai izmantotu telefonu, iesakām iegādāties tradicionālos Lego konstruktorus, kas pasaulē ir pazīstami jau vairākus gadu desmitus, taču joprojām nezaudē savu popularitāti.

Lego konstruktori ļauj mazajam ķiparam darboties stundām ilgi, turklāt šī nodarbe nav vienveidīga, tādēļ tik ātri neapnīk, kā arī nebojā redzi vai stāju, kā to dara, piemēram, pārāk ilga laika pavadīšana pie datora. Bērnam būs iespēja nokļūt pavisam citā – savu fantāziju pasaulē, kur viņš varēs izpausties radoši, veidojot dažādus automobiļus, lidmašīnas, celt ēkas, pilis, konstruēt veselas pilsētas, kurās dzīvos dažādi cilvēciņi, zvēri, brauks transportlīdzekļi, augs koki, puķes un notiks dažādas citas interesantas lietas. Lego konstruktori ir tik interesanti, kas ar tiem nereti pat spēlējas pieaugušie. Taču, ja vēlaties piemeklēt tieši jūsu atvasei piemērotu komplektu, iesakām pievērst uzmanību vecuma ierobežojumam, kas norādīts preces aprakstā. Pašiem mazākajiem noteikti piemērotāki būs Lego kluči, kuros nav pārāk sīku detaļu, kā arī ir pieejami mīkstie Lego klucīši. Tāpat iespējams iegādāties dažādas sarežģītības pakāpes konstruktorus, lai attīstītu sava bērna domāšanu.

Iegādājies Lego konstruktorus interneta veikalā 220.lv!
Šeit atradīsit plaši Lego konstruktoru klāstu, kurā ietilpst komplekti dažāda vecuma un pat dzimuma bērniem. Puišiem noteikti patiks dažādu automašīnu, ēku, kuģu, robotu un lidaparātu būvniecība savukārt meitenēm iesakām iegādāties komplektus, no kuriem var veidot dažādus dabas objektus – tajos ietverti gan dažādi zvēriņi, gan augi, gan arī cilvēciņi. Pirms Lego konstruktora iegādes gan ieteicams pārdomāt, kāda veida komplekts jūsu atvasei patiktu vislabāk, jo ir taču tik daudz izvēles iespēju!
Ja bērnam ir tikai 2 gadiņi, nevajadzētu viņam pirkt konstruktoru, kurā ir daudz detaļu. Pietiks, ja to skaits komplektā nepārsniegs 20. Savukārt vecākiem (no 7 gadiem) bērniem varat izvēlēties daudz detalizētākus Lego konstruktorus. Interneta veikalā 220.lv ir iespējams iegādāties tādus komplektus, kuros ir pat 1000 detaļas!

Atvieglo iepirkšanos!
Ņemot vērā plašo izvēli, ir pašsaprotami, ja nav viegli izvēlēties, kurš Lego konstruktors būtu jūsu atvasei piemērotākais. Tādēļ iesakām izmantot 220.lv pieejamos meklēšanas rīkus, kā arī filtrus, kas palīdzēs atlasīt tieši jums interesējošos komplektus.

Lego konstruktors būs lieliska dāvana dažāda vecuma bērniem. Tos var dāvināt gan dzimšanas dienās, gan vārda dienās, gan arī, protams, Ziemassvētkos, Lieldienās un citos svinīgos gadījumos, kā arī, iegādāties tāpat vien, lai iepriecinātu savu mazo ķiparu. Ienāc 220.lv un iegādājies Lego konstruktoru jau šodien!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru