trešdiena, 2016. gada 23. novembris

Samsung piedāvā modernas un jaudīgas mikroviļņu krāsnis

Ikdienas steigā ātri pagatavotam ēdienam ir liela vērtība. Ja steidzamies, tomēr vēlamies apēst kaut ko siltu, jo tas tomēr ir labāk veselībai un kuņģim, kā ēst aukstu, izmantojam iespēju ēdienu ātri uzsildīt mikroviļņu krāsniņā. Tā ir ierīce, kas ekonomē gan laiku, gan naudu. Virtuvē mikroviļņu krāsns neaizņems daudz vietas un to ir vienkārši kopt. Ēdiena pagatavošanas vai uzsildīšanas laiks ir īss, kamēr elektroenerģijas patēriņš nebūt būtiski nepieaug. Ar mikroviļņu krāsni iespējams arī gatavot ēdienu, ne tikai uzsildīt jau gatavu, tāpēc tā ir lieliska ierīce, kas virtuvē pat spēj aizstāt plīti – ja izvēlamies daudzfunkcionālu un jaudīgu modeli. 

Tāpat, visbiežāk izvēlamies tādu ražotāju piedāvātu sadzīves tehniku, par kuras kvalitāti esam pārliecināti un droši. Samsung saviem klientiem piedāvā dažādu modeļu mikroviļņu krāsnis, kas apveltītas ar dažādām noderīgām, praktiskām un ērtām funkcijām, padarot to lietotāju ikdienu daudz ērtāku un patīkamāku darbojoties virtuvē. Samsung mikroviļņu krāsnīs ar grilla funkciju iespējams pagatavot ēdienus, sākot no gardiem gaļas ēdieniem un beidzot ar dažādiem grillētiem dārzeņiem, veselīgam un garšīgam dzīvesveidam.
Pateicoties tam, ka produkti mikroviļņu krāsnī uzsildās ātrāk, ēdienā saglabājas tajos esošie vitamīni un mikroelementi, kas mums nepieciešami. Lēni gatavojot ēdienu uz plīts tiek iznīcināti līdz pat 60% veselīgo vielu, kas ir ēdienā, savukārt gatavojot mikroviļņu krāsnī – tikai 2-25%. Tieši tāpēc mikroviļņu krāsnī gatavojot var iegūt sulīgus un veselīgus dārzeņus.
Daudzfunkcionālajās mikroviļņu krāsnīs iespējams gatavot tādus pašus ēdienus, kā uz plīts – gan diētiskus ēdienus, gan veselīgus, gan mazliet neveselīgus, toties ārkārtīgi garšīgus.
Tāpat mikroviļņu krāsns spēj vēl dažas lietderīgas funkcijas, ja to izmantojam kā papildinājumu plītij virtuvē – tajā ērti un vienkārši ir atsaldēt produktus, saglabājot to garšu un struktūru. Sasaldētu produktu šādi var atkausēt un uzreiz sākt gatavot – nav jāgaida vairākas stundas tā atkausēšanai.
Ja mīlam ievārījumus, gurķīšu marinēšanu un dažāds saimnieciskas ziemas krājumu veidošanas darbības, mikroviļņu krāsniņu var izmantot arī trauku un burciņu sterilizēšanā. Tāpat arī bērna pudelīšu sterilizēšanā, ja ģimenē ir mazulis.
Ēdiena gatavošanā patērēto laiku un ieguldīto darbu diezgan būtiski ietekmē trauki un dažādi piederumi. Gatavojot mikroviļņu krāsnī traukiem jābūt no dielektriska materiāla: porcelāna trauki, karstumizturīgs stikls, keramika (bez zīmējumiem). Galvenais, nekad mikroviļņu krāsnī nelikt metālu saturošus traukus, jo tas var izraisīt elektriskās izlādes.
Tas, kāda vadības sistēma ierīkota konkrētajā mikroviļņu krāsns modelī, būtiski var atvieglot mūsu darbu ar krāsniņu. Pamatā tas ir elektroniskas sistēmas ar pogu vai sensoru režīmu un digitālu displeju. Ērtāk, ja vadības sistēmā jau ir iestrādātas dažādas ēdiena gatavošanas programmas, receptes un konkrēti dažādu ēdienu pagatavošanas parametri.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru