piektdiena, 2018. gada 21. decembris

Kā izvēlēties veļas mašīnu?


Veļas mašīna ir viena no populārākajām sadzīves tehnikas ierīcēm. Un ne velti – daudzi savu ikdienu bez tās vairs iedomāties nespēj. Un arī nevajag – veļas mašīna būtiski atvieglo dzīvi, turklāt šobrīd piedāvājums ir tik plašs, ka katrs var izvēlēties to ierīci, kas visvairāk atbilst viņa vajadzībām un iespējām. 
Taču, lai izvēlētos piemērotāko risinājumu, jāņem vērā vairāki faktori. Kādi? Par to turpinājumā.

Veļas mašīnas veids
Pieejamas divu veidu veļas mašīnas – ar priekšējo ielādi un ar augšējo ielādi. Veļas mašīnas ar priekšējo ielādi ir ietilpīgas un stabilas, tās var izmantot gan lielās telpās, gan arī tur, kur vietas ir mazāk – tādā gadījumā veļas mašīnas augšējo virsmu var izmantot kā plauktiņu dažādu lietu novietošanai. Veļas mašīnas ar augšējo ielādi ir šaurākas, aizņem mazāk vietas, piemērotas šaurākām telpām.
Ierīces izmēri
Pirms tiek pirkta veļas mašīna no https://220.lv/lv/sadzives-tehnika/velas-masinas-new, vajadzētu izvērtēt, kur tā tiks novietota. Tādā veidā zināsiet, kādi ir vajadzīgie parametri. Svarīgākie parametri, kam pievērst uzmanību, ir ierīces augstums, platums, dziļums. Skaidri zinot, kas nepieciešams, būs vieglāk orientēties piedāvājumā un atrast nepieciešamo.
Uzstādīšanas veids
Izvēlei brīvi stāvošās un iebūvējamās veļas mašīnas. Brīvi stāvošās veļas mašīnas var brīvi pārvietot, mainot telpas iekārtojumu, turklāt tās pieejamas daudzveidīgā izvēlē. Iebūvējamās veļas mašīnas ir mazākā izvēlē, turklāt tās būs arī grūtāk pārvietot, kad radīsies tāda nepieciešamība. Taču iebūvējamā veļas mašīna labāk iekļausies kopējā telpas interjerā. Tas, kam dot priekšroku, atkarīgs no katra gaumes un vajadzībām, taču pirms tam noteikti jāizvērtē visi aspekti.
Veļas mašīnas ietilpība
Jāizvēlas veļas mašīna ar tādu ietilpību, kas atbilst mājsaimniecībā dzīvojošo cilvēku skaitam, garderobes īpatnībām, veļas mazgāšanas paradumiem.
Energoefektivitātes klase
Būtisks faktors ir arī energoefektivitātes klase. Jo augstāka tā ir, jo ekonomiskāka būs ierīce. Klases apzīmē ar burtiem no A līdz G, kur augstākā ir A klase. Mūsdienās pieejamas ari A + un A ++ ierīces.
Veļas mašīna – noderīgs palīgs ikvienā mājoklī. Izvēlies to pārdomāti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru