otrdiena, 2018. gada 4. decembris

Aizraujoša dāvana bērnam: 4 padomi, ko būtu jāņem vērā


Tuvojoties svētkiem, aktuāla kļūst arī dāvanu izvēle. Īpaši dāvanas gaida bērni, tādēļ svarīgi bērnus iepriecināt ar interesantiem pārsteigumiem. Kā atrast bērnam piemērotāko dāvanu? Kādiem faktoriem svarīgi pievērst uzmanību? Par to turpinājumā.

Nedāvini praktiskas lietas

Bieži vien vecāki vēlas apvienot patīkamo ar lietderīgo, bērnam dzimšanas dienā vai Ziemassvētkos uzdāvinot jaunu džemperi, apavus vai citas praktiskas lietas. Bērns par to, visticamāk, priecāsies, taču neuztvers to kā dāvanu. Bērnam vislabāk dāvināt to, kas sagādās viņam patiesu prieku, piemēram, spēles bērniem, rotaļlietas vai interesantu grāmatu. Skatīt https://220.lv/lv/preces_berniem/rotallietas_un_speles

Izvērtē savu budžetu

Pirms došanās dāvanas meklējumos, vajadzētu izvērtēt, kāds ir vēlamais budžets tās iegādei. Atceries, ka bērnam nav svarīga cena – viņu iepriecina arī nedārgas lietas. Ja bērns ir izteicis vēlmi par kādu konkrētu mantu, kas neietilpst tajā cenu kategorijā, ko vari atļauties, nesoli bērnam, ka to pirksi. Labāk pārrunā ar bērnu citas iespējas – piemēram, ierosini, ka naudu mantai viņš varētu sakrāt pats, bet Tu varētu palīdzēt to izdarīt.

Ņem vērā bērna intereses

Gluži tāpat kā pieaugušajiem, arī bērnam dāvanu vislabāk izvēlēties, ņemot vērā viņa intereses. Ja bērnu interesē, piemēram, ģeogrāfija, liela puzle, kurā attēlota pasaules karte, būs laba izvēle. Ja bērnam patīk lasīt, uzdāvini viņam jaunu grāmatu.

Izmanto interneta sniegtās iespējas

Lai aplūkotu daudzveidīgo izvēli un iegādātos īsto dāvanu, nebūt nav jāizstaigā visi zināmie rotaļlietu veikali – pietiek apskatīt, kas pieejams internetā. Un tur nu piedāvājums ir patiešām daudzveidīgs. Interneta veikali nodrošina gan plašu preču klāstu visām interesēm un vajadzībām, gan arī ērtu pasūtījumu noformēšanu un piegādi.
Lai izvēlētā dāvana būtu tieši tāda, kā cerēts, būtiski iepazīties ar preču aprakstiem un fotogrāfijām. Tik pat būtiski iepirkties uzticamā, labi novērtētā tirdzniecības vietā. Noteikti uzmanība jāpievērš arī piegādes laikam – īpaši, ja dāvana nepieciešama drīz.
Ņem vērā, ka, iegādājoties preci internetā, spēkā ir distances līgums, kas ļauj pircējam 14 dienu laikā veikt preces atgriešanu, ja tā kādu iemeslu dēļ neatbilst viņa prasībām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru